Rendezvényeink

Tagegyesületeinknek és támogatóinknak köszönhetően az idei esztendőben is sokoldalú és színvonalas programkínálattal állunk a lovassportok szerelmeseinek rendelkezésére. Reméljük, hogy rendezvényeink között mindenki -nézők és sportolók egyaránt- megtalálja majd az érdeklődési köréhez legközelebb álló, illetve lovas tudásának legmegfelelőbb programot, versenyzési lehetőséget. Bízunk benne, hogy  színvonalas megyei rendezvényeinkkel az idén tovább öregbíthetjük megyei lovaséletünk jó hírét.

Bajnokságaink

A rajtengedély vizsgával és érvényes licensszel rendelkező sportolóink részére díjugratás és fogathajtás szakágakban ismét meghírdetjük megyei bajnokságainkat. Nagy örömünkre szolgál, hogy 2013-tól versenyrendszerünket díjugratásban -a hevesi és nógrádi sporttársakkal, szövetségekkel összefogva- regionális szintre emelhettük. A közös versenyrendszerhez 2015-ben B-A-Z megye is csatlakozott.

Szabadidős Lovas Rendezvények

A rajtengedély vizsgával nem rendelkező lovasok, fogathajtók és gyermekek részére több helyszínen is versenyzési lehetőséget nyújtanak megyei szabadidős lovas rendezvényeink.