Változik a Díjlovagló OB versenykiírása

2013.07.31 10:10

A Díjlovagló Magyar Bajnokság kiírásában az alábbi változások kerültek átvezetésre:

A nevezési határidő 2013. augusztus 8. 22:00 h-ra módosult!

A versenyzők nevezésének segítése érdekében a Junior csapatfeladat és a Junior Egyéni feladat szétbontásra került. Így minkét versenynap 3-3 Junior versenyszám került kiírásra, annak megfelelően, hogy a versenyszám melyik bajnokság része? Részletesen lásd a kiírás infoboxában.

A csapat bajnokságra nevező versenyzők küldjék el nevezésüket a nevezési határidő végéig a versenyiroda részére is: kecskes.peter@webpole.hu. Csapatbajnokságra nevezés esetén kizárólag az a nevezés érvényes, amelyet a versenyiroda írásban visszaigazol!

A második külföldi bíró személye: Eduard De Wolf Van Westerrode

Aki nevezés közben problémába ütközik, jelezze a dijlovaglas@lovasszovetseg.hu  címen.

A kiírásban tételesen felsorolásra került, hogy melyik bajnoksághoz melyik versenyszám tartozik. A felsorolást a bővebben alatt is megtekintheti.

A versenyre nevezett versenyzők nevezési jogosultságának ellenőrzése 2013.augusztus 12-i állapot alapján fog történni. Az augusztus 10-11.  Súskút CDNB*versenyen elért minősülések érvényesek lesznek a Magyar Bajnokságra!

Amennyiben kérdése van az új rendszerrel kapcsolatban, kérdését írásban várjuk a dijlovagas@lovasszovetseg.hu címre.

Javasoljuk a versenyzőknek, hogy figyelmesen tanulmányozzák az új rendszert. Egyben kérünk mindenkit, hogy nevezését mielőbb adja le, hogy az új rendszer bevezetése miatt esetlegesen jelentkező nevezési problémákat mielőbb orvosolni tudjuk.

A frissített versenykiírás ITT >> egységes szerkezetben, teljes terjedelmében megtekinthető.