Megyei Közgyűlés

2013.02.06 12:13

MEGHÍVÓ

Tisztelt Tagtársak!

Tájékoztatunk minden érintettet, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Lovas Szövetség soron következő KÖZGYŰLÉS-ét 2013. március 08. napján (pénteken) 15.00 órai kezdettel tartjuk Szolnokon a Turisztikai és Szabadidő Központ tanácstermében.

 

A közgyűlés (tervezett) napirendje:

1./ Beszámolók a 2012. év szakmai eredményeiről és a szövetség gazdálkodásáról:

  • a szövetség elnökének beszámolója,
  • szakági beszámolók,
  • a Számvizsgáló Bizottság jelentése a szövetség gazdálkodásának ellenőrzési tapasztalatairól.

2./ A Megyei Lovas Szövetség szakmai célkitűzéseinek meghatározása:

  • sport-, kommunikációs és egyéb célok
  • pénzügyi, gazdasági terv
  • 2013. évi versenyhelyszínek és időpontok egyeztetése (VERSENYNAPTÁR összeállítása és elfogadása)

3./ Egyebek

 

4./ Kitüntetések átadása

 

FONTOS!!!

A közgyűlés abban az esetben határozatképes, ha a szavazásra jogosult  tagok legalább 50%-a + 1 fő megjelenik. Amennyiben a közgyűlés a meghirdetett időpontban nem határozatképes, a megismételt közgyűlést  2013. március 08. (péntek) 15.30 óra kezdési időpontra, az előzővel azonos helyszínen hívom össze.

A megismételt Közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes a megjelölt (fenti) napirendi pontok esetében.

Tisztelettel: Bíró Árpád elnök
 

 

FIGYELEM!!!

Az egyes napirendek korrekt megtárgyalásához elengedhetetlen, hogy a szövetség szakágai közös álláspontjukat előzetesen kialakítsák, ezért a közgyűlés előtt egy órával azaz 14.00 órai kezdettel, azonos helyszínen (szakáganként elkülönülve külön termekben) SZAKÁGI KÖZGYŰLÉSEKET is tartunk.

Kérjük az egyes szakágak sportolóit, edzőit, a szakági versenyeinken tevékenykedő bírókat, a rendezvényszervezőket és pártoló tagokat az eredményes munka érdekében a szakági közgyűlések munkájában személyesen is vegyenek részt; véleményük megfogalmazásával segítsék munkánkat.