A leköszönő elnökség újra bizalmat kapott

2014.03.04 08:36

A 2014. március 1-én megtartott tisztújító közgyűlésen ismét bizalmat kapott a Megyei Lovas Szövetség leköszönő elnöksége.

A választást megelőzően Bíró Árpád elnök részletesen is beszámolt az elmúlt ciklusban elvégzett munkáról és eredményeinkről. Ezt követően Ballagó Edit sporttársnő, a számvizsgáló bizottság elnöke adott tájékoztatást a Szövetség pénzügyi helyzetéről és az elmúlt esztendő gazdálkodásának ellenőrzési tapasztalatairól. Harmadik napirendként Sipos Zsolt tájékoztatta a Szövetség tagságát arról, hogy az elnökség a 2013. évben első alkalommal megrendezett regionális díjugrató bajnokság szervezőmunkájáért Bencsik Józsefnek (a Heves Megyei Lovas Szövetség elnökének) adományozta a "Jász-Nagykun-Szolnok Megye Lovassportjáért" elnevezésű emlékplakettet.

Utoljára, de nem utolsó sorban a tisztségviselők megválasztása következett. Karádi Andor a jelölő bizottság elnökeként ismertette az új elnökségre vonatkozó javaslatát. Sipos Zsolt a napirendhez fűzött kiegészítésében a számvizsgáló bizottság tagjainak újraválasztását kezdeményezte. A közgyűlés mindkét esetben egyhangú szavazással döntött és a korábbi elnökségnek, illetve számvizsgáló bizottságnak adott újabb négy évre szóló megbízást.

Bíró Árpád az új elnökség nevében megköszönte a bizalmat és zárásrént elmondta "székfoglalóját"