Rólunk

A Jász-Nagykun Szolnok Megyei Lovas Szövetség 1984-ben kevesebb mint 10 tagszervezet összefogásával alakult meg, ami mára több mint harmincra duzzadt. Kezdetben csak egy -a díjugrató- szakág működött megyénkben, mely először 2004-ben a fogathajtó, majd később 2009-ben a díjlovas és végül 2012-ben a western szakágakkal bővült. A lovassportok népszerűsödésének köszönhetően szövetségünk ismertsége és elismertsége is folyamatosan nő. Sikerként könyveljük el, hogy a regisztrált sportolók létszáma -ha kis mértékben is- évről-évre emelkedik és megyei sportrendezvényeink szakmai színvonala szintén folyamatos javulást mutat.  

Szervezetünk a Megyei Sportszövetségek Szövetségének megszűnését követően a Karcagi Sportegyesületbe integrálódva működik, melynek székhelye Karcagon a József A. u. 2. szám alatt található.

Tagnyilvántartás


Egyesületek és egyéb sportszervezetek


Pártoló tagok

Jász-Nagykun Szolnok Megye Lovassportjáért

A Megyei Lovas Szövetség elnöksége döntése nyomán a megyei lovaséletünk szervezésében, irányításában, illetve népszerűsítésében kifejtett önzetlen és kiemelkedő munkát végző, vagy kivételes sporteredményt elérő sporttársaink  "Jász-Nagykun-Szolnok Megye Lovassportjáért" elnevezésű díjban részesülnek. A díszplakettek ünnepélyes átadására az éves, zárszámadó közgyűléseinken kerül sor.

Kitüntettjeink szakmai munkájának rövid összefoglalóját, mely alapján a megyei lovastársadalom elismerését kivívták a nevekre kattintva olvasható.

 

Kitüntetettjeink

Jandácsik István

2016.03.07 10:08
Megyénk fogathajtó és díjugrató sportéletében rendkívül meghatározó lett az elmúlt években Abony...

Ballagó Edit

2016.03.07 09:58
Szövetségünk minden évben emlékplakettet adományoz azon sporttársainknak , akik munkájukkal...

Győriné Dr. Czeglédi Márta

2015.03.24 12:08
Jászfényszaru város polgármestereként kiemelkedő szerepe volt abban, hogy 2014. évben...
Tételek: 1 - 3 ból 25
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>