Megalakult a Szabadidős Szakág

2017.08.08 11:29

Tisztelt Megyei Vezetők!
Bizonyára önök is értesültek róla, hogy megalakult a Magyar Lovasszövetség Szabadidős Szakágának ügyvivő bizotssága. 

A lovasszövetség által megbízott ügyvivő szakbizottság feladata a jelenleg Magyarországon működő lovas rendezvények, sorozatok feltérképezése, a Szabadidős Szakág munkájának előkészítése.

A cél nem az egységesítés, hanem a jelenleg működő szervezetek keretbe foglalása és a szakmai háttér erősítése. Felhívni a figyelmet a jelenleg jól működő példákra, bemutatni a színvonalas helyszíneket, lovardákat, rendezvényeket és lehetőséget biztosítani egy távolságokat nem ismerő hálózatra, ahol lovas baráti találkozókat, fórumokat lehet tartani. Megadni a szükséges motivációt és felhívni a figyelmet a közös célra, vagyis arra, hogy minden lovas versenytevékenység biztonsággal és szakmai támogatással menjen végbe.

Ebben számítunk az ön segítségére is oly módon, hogy amennyiben tudomása van olyan rendezvénysorozatról megyéjében vagy egyéb ismeretségi körében, amely úgy véli ide kapcsolható, kérem jelezze nekünk emailben, legyen akár rendszeresen megrendezett falunappal összekötött lovas rendezvény, vagy bármely lovas rendezvény, mely nem Rajtengedély Vizsgához kötött versenyeket bonyolít.

A célunk, hogy ápoljuk a lovas hagyományainkat, illetve a nívós alkalmak által új hagyományokat teremthessünk.

A szabadidős szakággal, illetve versenyekkel kapcsolatban köszönettel fogadjuk észrevételeiket, javaslataikat a csillorita@gmail.com email címen. 

Reméljük, hogy számíthatunk az önök konstruktív munkájára, hiszen közös célunk a szabadidős rendezvények felkarolása.

Megköszönve munkájukat, üdvözlettel: Csilló Rita